Nji Komb

BotaNet


BotaNetMirë se erdhe ne Webfaqen BotaNet

Kjo Webfaqe ështe krijuar per Informatik dhe Telekomunikation ne Gjuhen Shqipe.

Këtu do te mund te kontriboni ne menyra te ndryshme si te Postoni ne Forum dhe Lajme njohurit tuaja ne Informatik dhe Telekomunikatin qe edhe tjeret te Mesojn diqka nga ju.


Lajmet e fundit
Lexo më shum... 0 Artikuj 0 Lexime
Postuar nga Januz me 2015/5/14 - , 1180 Lexime

Postuar nga Januz me 2013/10/3 - , 1588 Lexime

Postuar nga ridvani me 2012/12/12 - , 1704 Lexime

Postuar nga ridvani me 2012/11/27 - , 1697 Lexime

Postuar nga Januz me 2012/11/21 - , 2274 Lexime


Postimet e fundit ne Forum
Forum Title Replies Views Author
Windows Clients 7, XP Komandat e Kompjuterit me ALT 0 4098 2012/11/6 22:31
Januz
C#, C++ & C Test 1 6630 2012/9/8 19:16
Januz


 
Meny
Berisha Toolbar
Cumulus Tag Cloud
50 Analizë Arch CentOS cheap CloudComputing Debian dresses Fedora Hotmail Kosova Linux Mageia Messenger Mint MSN OOAD openSuse PCLinuxOS PortableApps Puppy SIW TypeFaster Ubuntu Udhëzim under Webfaqe Windows
Share
Language
Back to AL Translate to EN Translate to DE Translate to FR Translate to IT


Powered by You © 2001-2012 BotaNet Projekt Share BotaNet RSS BotaNet Site Map   |